Dag negenenzeventig
Door: Patrick
Blijf op de hoogte en volg Patrick
27 April 2008 | Zuid-Afrika, Vaalwater
Er kwamen weer wat gasten binnen en nadat ik ze had ingecheckt besproken we de activiteiten die we konden gaan doen. De komende twee weken is het enorm druk hier en veel mensen hebben gamedrives van tevoren geboekt dus het was even passen en meten.
Aan het eind van de middag gingen heel veel mensen op Kololo gamedrive. Carla had een wagen vol en Richard had de Landrover volgepakt. Tegen 6 uur wanneer de zon onder gaat moest ik bij de standaard pauzeplek staan met een sundowner voor de gasten.
Op weg daar naartoe heb ik zo goed als een eigen gamedrive gehad, ik zag binnen de afstand van het restaurant tot de dam veel kudu’s, impala’s, bushbokken, wildebees, blesbokken en giraffen. Meestal met zonsondergang maak je wel een grotere kans om veel te zien, maar dit was wel erg uitzonderlijk, vooral de bushbok laat zich niet vaak zien. Heel gaaf!
’s Avonds was het enorm hectisch in de keuken. De grote groep voor de bruiloft was er nog en nog een grote groep kwam langs vanuit het tentenkamp. Daarbij was er nog één tafel van het nieuwe gezin en de rest was gelukkig zelf catering. Alles was gelukkig op tijd klaar en de gasten waren enorm tevreden. Ik ben gebleven tot een uur of half 9 toen de grootste drukte voorbij was en kon toen gaan. Heerlijk om weer een druk dagje gehad te hebben zeg!
Daarna ben ik nog even naar de office gegaan en heb mijn skype telefoon uitgeprobeerd op de vaste computer en dat werkt super goed! Weten we dat ook weer.
Trouwens ter informatie, het is vandaag dag 79 en dat betekent dat ik precies op de helft zit. Hoewel dagelijks de tijd wel langzaam lijkt te gaan moet ik zeggen dat het achteraf gezien toch wel mee valt!
27 April 2008 - 13:34
Monica:
ja, dat hebben wij geweten, dat skype supergoed werkt. Eerst de kamer offlimit en later de tuin.
Maar super toch? Kun je tenminste, met enige vertraging, normaal contact hebben ipv altijd maar via de mail.
En gaaf, je eigen gamedrive. Zo zie je maar, altijd iets nieuws onder de ondergaande zon.
27 April 2008 - 14:40
Noes:
Skype foontje werkt echt uitstekend.. Carla en Koos nog super bedankt!!
wat mooi dat je nu zelf zoveel nog hebt kunnen zien, jaloers.. jaloers.. jaloers..
haha.. kus