Dag honderdtwintig
Door: Patrick
Blijf op de hoogte en volg Patrick
07 Juni 2008 | Zuid-Afrika, Vaalwater
Twee en half uur later waren we klaar. Toch maar weer de office in, stageverslag maken en, jawel, gasten ontvangen! Enkele ‘gewone’ gasten die blijven voor het weekend en een groep van 10 man van de LandRover club die in dit weekend vrijwilligerswerk gaan doen. De bedoeling is dat ik ze ook ga helpen die dagen, handig vlak voor de deadline van het stageverslag maar dat gaat wel weer goed komen.
Tot vijf uur toch nog maar even aan het verslag werken en daarna met zijn allen eten. Zach had voor in de avond weer twee vrienden uitgenodigd bij hem thuis dus gingen wij daar weer heen. Eerst maar wachten tot het restaurant dich ging, personeel naar huis brengen en dan nog even blijven hangen rond het kampvuur.
Om half 12 toch maar naar bed gegaan want morgen wordt een lange dag waarin ik ga werken in ‘de tuin’ 2.500 hectaren grond wat we gaan onderhouden, ik geloof niet dat dit in een dagje gedaan zal zijn, maar dat zien we morgen wel weer.
07 Juni 2008 - 15:11
Noes:
hard werken als een echte grote jongen:) -
07 Juni 2008 - 17:56
Mama:
ach, dan vallen die 6 hectare bij ons toch eigenlijk best wel mee... knuf mama.
07 Juni 2008 - 19:56
Nicole:
Raad eens, langs wiens huis ik vandaag ben gekomen...:P jaaaa ik wsa in OOSTERBEEEEEEEK, eigenlijk in Doorwerth maar we waren verdwaald :$ ja verdwaald in Oosterbeek en toen zag ik ineens die straat waar jij aan woont, bij de shell daar omhoog....dus toen weer de weg naar huis gevonden :)