Dag éénenveertig
Door: Patrick
Blijf op de hoogte en volg Patrick
20 Maart 2008 | Zuid-Afrika, Vaalwater
Omdat ik ruim op tijd wakker werd stond ik alsnog om half 8 in de office. Er is natuurlijk weinig te beleven op zo’n rustige dag dus ben ik wat dingen voor mezelf gaan doen.
Om 9 uur had ik het wel weer gezien en schakelde ik de telefoon door naar mijn kamer. Lekker even op bed gelegen en ondertussen af en toe de telefoon aannemen. Best relaxt zo het hele park onder mijn beheer en zonder gasten. Hoewel, het is ook wel een beetje saai hoor als er niemand is.
Om 11 uur kwam ik weer terug. Even alle mail checken en de laundry checken of alles in orde was. Zack verveelde zich ook en kwam op bezoek. Hij vertelde over een restaurantje waar hij ooit eens was geweest in Kaapstad en hij vond dat ik die moest bezoeken. Een beetje het idee van de Ocean uit Burgers’ Zoo maar dan met tafeltjes om te dineren. Het zag er inderdaad erg mooi uit en nadat ik verder las zag ik dat je daar ook een duik kan maken in dat aquarium tussen de haaien!
Ik meteen daar naartoe gebeld en informatie aangevraagd. Je moest wel een duikersbrevet hebben maar wat een toeval: die heb ik ook! Alle benodigdheden kan je daar gewoon huren en dan kan je met instructeur gaan duiken in het aquarium terwijl andere gasten zitten te genieten van hun ontbijt in het restaurant! Geweldig toch! Ik heb dus meteen een reservering gemaakt voor 12 mei.
Om half 2 ging al het personeel naar huis en kon ik de office afsluiten. Ik schakelde de telefoon weer door en dook mijn bed weer in. Ik was nog steeds moe! Lekker een lui dagje gehad dus, maar dat is nooit gek.
2 en een half uur later ging mijn wekker, er had niemand gebeld gelukkig, dus ik heb lekker een tijdje kunnen slapen. Ik ging weer naar de office, mails beantwoorden en toen zag ik dat er problemen waren met het reserveringssysteem. Meteen maar wat mensen gebeld om het op te lossen en om half 7 was de boel weer op orde.
Ik heb weer een paar foto’s online gezet op mijn hyve. Een paar van hier op Kololo, van de township tour van vandeweek en de eerste foto van een vogel in actie. Ik weet nog niet wat het is, maar ik zoek het op.
Dat was alweer mijn dagje voor vandaag. Het was wel lekker dat het een rustige dag was, maar dat moet niet te vaak gebeuren. Als er gasten zijn is het toch wel gezelliger hier op Kololo.
Morgen gaan we de Landrover ophalen die gerepareerd werd in Potgietersrus. Dit is een vrij groot dorp, nog veel groter dan in Nylstroom. Het is vlak bij een groot natuurpark waar je ook excursies naartoe kan doen, maar helaas is het bijna 3 uur rijden. Ik bereid me dus voor op een lange rit. Niet al te laat slapen dus.
Morgen komen er 2 gasten binnen. De eerste mensen voor het paasweekend. Vrijdag zitten we volledig vol want dan begint officieel het paasweekend en dan wordt het altijd erg druk.
Ik heb zin in morgen, weer even van het terrein af en wat leuks doen.
Slaap lekker en tot morgen!
Patrick
20 Maart 2008 - 17:47
Mama:
ik hoop dat je je duikbrevet bent vergeten...... :(
knuf. -
21 Maart 2008 - 18:48
Wouter:
haaien?!? jij durft zeg!
vergeet niet om op je vrije dagen ( als er niets te doen is) wat leuks te gaan doen he, de hele tijd in dezelfde omgeving (of zelfde huisjes) is ook niet leuk.
Je vakantie gaat volgens mij wel helemaal goed komen als ik dat zo hoor, hoteletjes, restaurantjes....helemaal goed.
veel plezier nog.
groeten mij -
23 Maart 2008 - 20:20
Noes:
vet hoor dat hele idee van duiken als andere mensen daar zitten te eten..:D