Dag negenenveertig - Reisverslag uit Vaalwater, Zuid-Afrika van Patrick Bosmann - WaarBenJij.nu Dag negenenveertig - Reisverslag uit Vaalwater, Zuid-Afrika van Patrick Bosmann - WaarBenJij.nu

Dag negenenveertig

Door: Patrick

Blijf op de hoogte en volg Patrick

28 Maart 2008 | Zuid-Afrika, Vaalwater

Donderdag 27 februari. Vanmorgen lekker uitgeslapen tot een uurtje of half 9. Om 9 uur ging de telefoon. Of ik vandaag een split shift wilde draaien. Er waren wat problemen met het transport voor een vriendin van Marieke die langs wilde komen en dus gingen ze haar halen en Marieke wilde mee.
Er zat weinig anders op en dus heb ik maar ja gezegd. Om 10 uur bij de office gezeten tot half 2. In die tijd checkte iedereen in en er was genoeg te doen dus ik heb me niet hoeven vervelen. Wel jammer dat ik niet met die twee vrouwen mee kon die me uit hadden genodigd voor een kopje koffie in het dorp. Maar goed, in de gastvrijheidindustrie moet je flexibel zijn he.

Daarna kon ik wel weer naar mijn chalet om pauze te houden tot 5 uur. In die tijd een DVD wezen kijken en zitten tekenen. Ja, ik heb weer een nieuwe hobby ontdekt.

Om 5 uur begon ik weer en een uurtje later kwam Lucas terug met marieke vanuit Johannesburg. Hij moest naar huis gebracht worden ongeveer 25 kilometer verder op de bakkerspas en de zon was al onder aan het gaan. Ik dook achter het stuur, het had geregend en het was donkerder dan ik gewend was dus je zag weinig en de weg was glad en op sommige stukken kan je dan vast komen te zitten. Maar alles ging goed, niets gebeurd en op de terugweg heb ik zelfs een otter gezien die de weg overstak. Gelukkig kon ik op tijd stoppen want wilde dieren hebben hier voorrang.

Daarna in het restaurant begonnen. Carla is weer terug uit Botswana, marieke ging met haar vriendin in het restaurant eten en verder waren er nog 9 anderen dus ik had genoeg te doen. Toen bijna iedereen naar huis was zaten er alleen nog 5 KLM’ers aan tafel en die nodigden mij uit om gezellig er bij te zitten en wat mee te drinken. Om 10 uur gingen ze naar bed want half 6 op voor de gamedrive vonden ze toch wel vroeg.

Het personeel naar huis gebracht en muziek in de tas meegenomen. Zack had al een kampvuurtje klaargemaakt met zijn 2 vrienden die nog op bezoek zijn en daar gingen we rond zitten. Van een filmpje kijken is het niet meer gekomen, om 12 uur lag ik op bed.
Morgen ga ik met die 2 vrienden van Zack wandelen op Kololo. Ze wilden wat zien van de natuur want zij komen uit Vaalwater en hebben eigenlijk nooit de gelegenheid om zoiets te doen.

Nog 2 nachtjes slapen….

• 28 Maart 2008 - 13:10

Mama:

weet nog niet of wij komen. (grapje) ruzie met de klm, het reisbureau etc. mail je nog . dikke knuf mama en tot zondag.

• 30 Maart 2008 - 14:05

Nicole:

Hay patty, als je dit leest zijn je ouders al gearriveerd, het is zondag. Heel erg veel plezier met je ouders!!!