Dag achtenveertig
Door: Patrick
Blijf op de hoogte en volg Patrick
27 Maart 2008 | Zuid-Afrika, Vaalwater
Een populair drankje hier is captain morgan rum dus daar heb ik een fles van gehaald voor mijn broer. Bij hem zeker wel bekend. Alleen is dit wel de black label, iets beter dan hij gewend is. Helaas moet je hier wel 7 euro per fles voor neerleggen, maar dan heb je ook wat!
Toen we terug kwamen was het kwart over 2 dus eigenlijk moest ik al aan het werk zijn. Snel even wat lunchen dus en dan richting office. Ik ben eigenlijk de hele tijd bezig geweest met het maken van een plattegrond van Kololo. Dat hadden ze nog niet, een echte kaart met wandelroutes, dus aan mij de taak. Het is nog lastiger dan gedacht eigenlijk.
Nadat ik de office sloot om half 6 ging ik even naar de chalet. De enige 2 gasten die in het restaurant zouden eten kwamen pas om 7 uur dus ik kon rustig aan doen. Lekker Pizza gegeten!
De dames kwamen terug van een gamedrive en hadden eindelijk de olifanten gezien waar ze zo graag op hoopten. 3 maal is scheepsrecht zeggen ze, en bij hun klopte dat inderdaad.
Tijdens het eten heb ik ze even gezelschap gehouden en ze vroegen of ik bij ze aan tafel kwam zitten om te kletsen. Dat deed ik en we hebben dus best veel zitten praten. Erg gezellig.
Ze wilden graag wat chalets zien dus bood ik ze even een rondleiding aan. Ik bracht ze naar Oom Piet, de chalet waar Kololo allemaal mee begon en Kins, onze meest luxe chalet. Deze waren beiden vrij dus dat is wel even leuk om te laten zien. Ze vonden het prachtig en vonden het leuk dat ik dat deed. Daarom nodigden ze me uit om morgen vroeg, als zij naar huis gaan, om nog even mee te rijden naar Vaalwater waar ze worden opgehaald om een kopje koffie te drinken in café ‘the big five’. Dit sloeg ik niet af, en dus ga ik morgen ochtend op mijn vrije ochtend weer richting het dorp!
Toen we terug kwamen gingen zij meteen naar het chalet. Het was 9 uur en ik bracht het personeel naar huis. Zack had bezoek van 2 vrienden. Zij dansen ook mee met de dansgroep die hij les geeft. Ze hadden een klein kampvuurtje gemaakt dus daar ging ik even bij zitten. Drinken er bij, en gezellig even rond het vuur.
Morgen gaan we dat waarschijnlijk weer doen want dan zijn die 2 jongens er nog steeds. Ze hebben paasvakantie van school dus ze blijven nog wel even. Dan neem ik een DVD mee en gaan we die kijken en daarna weer een klein kampvuurtje maken. Erg leuk!
Vandaag ging wel erg snel voorbij. Morgen is het alweer donderdag, nog 4 dagen en mijn ouders en broer zijn hier! Al zenuwachtig fam? Ik wel!
Voor morgen dus genoeg te doen. Ik hoop dan de wandelkaart af te krijgen.
27 Maart 2008 - 11:35
Mama:
ik zenuwachtig.................?????
HELEMAALNIET. moet vannacht om 4 uur de stoelen in het vliegtuig regelen. ben benieuwd. siga siga en tot zondagochtend (hopelijk heel vroeg).:)
27 Maart 2008 - 12:29
Noes:
Kijk, de dagen vliegen voorbij.. Leuk dat je bent uitgenodigd door die dames om mee te gaan;)
Ik ga vanmiddag nog ff na je ouders toe en dan geef ik meteen ff de brief voor jou af. kadootje moet ik wat langer mee wachten, die breng ik denk ik pas op vrijdag langs als dat nog goed is.. gezien er nog wat moet gebeuren.. maar komt goed;)
Have fun verder..
dikke zoen van mij -
27 Maart 2008 - 21:03
Nicole:
Hay Patrick, PaYday is altijd leuk :) ook al is het stagevergoeding...
Enneuh, wil jij mijn Ferrari niet zo beledigen door hem een Porsche te noemen.:) Nee geen chance in de file, misschien morgen in de file richting amersfoort, ga met een vriendin naar Mercure Amersfoort dus....het is meer een hobby in de file ;) je moet iets doen...ghehehe grapje hoor.
Heel veel plezier met je ouders de komende dagen (over 4 nachtjes :P) -
29 Maart 2008 - 14:47
Wouter:
zozo, nog een paar nachtjes en dan is het zover, je ouders komen! maak er een aantal mooie dagen van he ;)