Dag drieëntachtig - Reisverslag uit Vaalwater, Zuid-Afrika van Patrick Bosmann - WaarBenJij.nu Dag drieëntachtig - Reisverslag uit Vaalwater, Zuid-Afrika van Patrick Bosmann - WaarBenJij.nu

Dag drieëntachtig

Door: Patrick

Blijf op de hoogte en volg Patrick

01 Mei 2008 | Zuid-Afrika, Vaalwater

Gister vond ik al dat de telefoon rood gloeiend stond van de aanvragen voor komend weekend, maar vandaag was het nog vele malen erger. Er kwam plotseling een chalet vrij omdat mensen besloten samen in 1 chalet te slapen. Er kwamen enorm veel telefoontjes binnen, en uiteindelijk heb ik voor sales manager gespeeld en heb de chalet verhuurd.

Doordat ik de hele dag druk bezig was vloog de ochtenddienst voorbij. Om 2 uur pakte ik mijn tas in, liep direct naar mijn chalet, zwembroek aan en naar het zwembad. Hier heb ik gelegen tot half 5 en toen vond ik het wel tijd om uit de zon te gaan. Een lekker lui dagje maar ik had het verdient al zeg ik het zelf. Ik heb per slot van rekening goed werk verricht voor Kololo!

Na een korte film en lekker avondmaal pakte ik weer mijn tas in om naar het staffblok te gaan, waar het feest was. Zach had wat mensen op bezoek van zijn dansgroep en dus maakte hij kampvuur. Muziek er bij, en feesten maar.
Het was heel erg gezellig en na verloop van tijd zat de sfeer er goed in maar tegen half 11 werd ik al best moe en kreeg ik hoofdpijn van de rook. Ik ging terug en naar bed. Morgen zijn die mensen er nog steeds hier samen met nog een stel dat vanmiddag komt, dus dan herhalen we de avond weer.

• 01 Mei 2008 - 07:37

Noes:

gezellig!! echt tof

• 01 Mei 2008 - 11:21

Nicole:

Heey pat, jij maakt ook overal kampvuurtjes, wordt weer tijd voor een kampvuur bij die plomp bij jou in de buurt